Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stokstaartjes op de rotonde, een mooi cadeau voor Wassenaar.

Zaterdag 18 november was oud burgemeester Jan Hoekema speciaal uit Langedijk gekomen om de beeldengroep van de stokstaartjes, gemaakt door de Wassenaarse kunstenares Emilie Cummings, onder veel publieke belangstelling te onthullen.

Het heeft jaren geduurd, maar de internationaal vermaarde kunstenares, is er in geslaagd om met behulp van sponsoren en crowd funding de beeldengroep te schenken aan Wassenaar en haar inwoners.

Stokstaartjes zijn waakzaam en symboliseren daarmee de zorg , die wij als Wassenaarders voor elkaar zouden moeten hebben, verwoordde André van Herk, één van de sponsoren. Een mooie gedachte achter een goed initiatief.

De stokstaartjes houden van nu af aan alles scherp in de gaten op de rotonde bij het Stadhoudersplein.
Trébol producties was aanwezig en maakte een reportage van de feestelijke onthulling.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren