Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Afgelopen woensdag hield de gemeente Wassenaar traditiegetrouw haar nieuwjaarsreceptie in raadhuis de Paauw. En voor het tweede jaar op rij werd tijdens deze nieuwjaarsreceptie afscheid genomen van een Wassenaarse burgemeester.
Vele Wassenaarders,plaatselijke politici, leden van het corps
diplomatique, hoogwaardigheidsbekleders en andere belangstellenden stonden in de rij om burgemeester Aptroot de hand te schudden. Helaas was mevrouw Aptroot door ziekte verhinderd. In zijn toespraak bedankte burgemeester Aptroot zijn vrouw voor haar onvoorwaardelijke steun in de zware taak van het burgemeesterschap van twee gemeentes. Ook de nieuwe interim-burgemeester, Frank Koen, was met zijn vrouw op de receptie aanwezig en heeft al met vele Wassenaarders de hand kunnen schudden.
Al met al een geanimeerde bijeenkomst.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren