Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Het Deijlercentrum bruiste afgelopen zaterdag weer van de activiteiten.

Maria Bellekom en Netty Lamaker hadden een bridgedrive georganiseerd, waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam van Unicef. Het Wassenaarse bedrijfsleven heeft de bridgedrive mede gesponsord en daardoor kon wethouder Inge Zweers de Jong een cheque van ¬ 3500 overhandigen aan de vertegenwoordigster van Unicef.

Daarnaast heeft Netty Lamaker een opa en oma project gestart. De bedoeling is, dat kinderen van expats of statushouders, van wie de opa en oma in het buitenland wonen, hier ook een opa en oma hebben, die af en toe iets leuks met ze doet of gewoon een kopje thee met ze drinkt. De Amerikaanse school werkt volop mee aan het project. Naar opa's en oma's die willen meewerken aan het project wordt naarstig gezocht.

Trébol maakte een reportage.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren