Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een monument om trots op te zijn

De Wassenaarse Dorpskerk, dateert vanuit de 11e eeuw en is daarmee één van de oudste monumenten in onze regio.

Het spreekt voor zich, dat een dergelijk monument in stand gehouden moet worden en onderhoud nodig heeft . Op dit moment worden de glas in lood ramen vervangen. Het onderhoud van dit prachtige monument kost veel geld. Het is onmogelijk voor de kerkelijke gemeente om dat helemaal zelf te bekostigen. Daarom worden allerlei bronnen aangeboord en initiatieven genomen om het geld bijeen te krijgen.

Trébol producties werd door kerkrentmeester Eduard Op 't Land rondgeleid in en om dit historische monument en sprak met Riet Nelissen, die het initiatief heeft genomen een ondernemers diner te organiseren ten behoeve van de restauratie.

Trébolproducties maakte een reportage

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren