Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De Warenar wordt met sluiting bedreigd.

Deze week zal het college van Burgemeester en wethouders een definitieve beslissing nemen. De kranten staan de laatste weken bol van tegenstrijdige berichten en speculaties. Een goede reden voor Trébol producties om op pad te gaan om de waarheid achter deze commotie te achterhalen.Interview met bestuursleden van de stichting 'beheer theater Warenar' over de onzekere toekomst van het theater.

Deel 1

Een gesprek met de bestuursleden en de beheerder van de Warenar over de feiten en de fabels en over het belang van het voortbestaan van de Warenar.Interview met bestuursleden van het platform 'Vrienden van Wassenaar' over de onzekere toekomst van theater Warenar.

Deel 2

Een gesprek met de Vrienden van Wassenaar", die zich inzetten voor het algemeen belang van Wassenaar . Dit keer gaan zij op de bres voor het behoud van de Warenar en hebben zij ook een eigen onderzoek gedaan naar de feiten.Interview met Freddy Blommers, wethouder in Wassenaar, over de onzekere toekomst van theater Warenar.

Deel 3

Een gesprek met wethouder van financiën Freddy Blommers, die vastgoedbeheer in zijn portefeuille heeft," over de argumentatie van de gemeente om de Warenar als gebouw af te stoten.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren