Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Van de Wassenaarse samenleving voor de Wassenaarse samenleving

Kringloop, zoals het behoort te zijn.

Voor vele Wassenaarders is het nog niet bekend genoeg, maar anderen weten hun weg al lang te vinden naar de loods van de 'stille' kracht op het bedrijven terrein Maaldrift .
De 'stille 'kracht is een kringloopwinkel, die helemaal gerund wordt door vrijwilligers. Het bijzondere van de 'stille' kracht is, dat de opbrengsten van deze winkel helemaal ten goede komen aan goede doelen in Wassenaar. Dat is pas echt een prachtige vorm van kringloop. Alle gebruikte en gedoneerde spullen leveren dus weer een bijdrage aan de Wassenaarse samenleving.
De hal van de 'stille' kracht ziet er georganiseerd en aantrekkelijk uit en er staan daadwerkelijk mooie en bruikbare spullen. Rommel zul je er niet vinden. Bruikbare spullen worden door de medewerkers aan huis opgehaald. Ook wordt ééns per maand oud papier opgehaald voor de goede doelen.
Een heel mooi initiatief in Wassenaar en zeker de moeite van een bezoekje waard.
Kitty Corel (voorzitter) en Sjors Corel (coördinator) leidden verslaggeefster Ellen Klaver rond en Trébol producties maakte een reportage.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren