Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Op zondag 11 februari keerden de zes Wassenaarse deelnemers aan de carbage run weer terug in Wassenaar. Ze werden opgewacht door vele enthousiaste Wassenaarders en door de mensen van het hospice Wassenaar. De mannen hadden het hospice als goed doel gekoppeld aan hun rally. Vele Wassenaarse sponsoren zorgden ervoor, dat het prachtige bedrag van €30.000 werd opgehaald. Voorzitter van het hospice, Else van Dijk, was met haar medewerkers en vrijwilligers blij verrast met dit bedrag. Het hospice zal hiermee energie besparende maatregelen kunnen aanbrengen in het hospice en kan enkele andere belangrijke zaken bekostigen.

Na afloop stond café Rooie Cor weer open voor alle mensen, die de kou hadden getrotseerd om de mannen een warm welkom te bereiden. Henk van 't Slot zorgde op zijn beurt voor warme erwten soep.

Een mooi voorbeeld van hoe de Wassenaarse gemeenschap fantastische dingen voor elkaar krijgt.

Trébol producties was aanwezig en heeft van alle beelden van de carbage run een compilatie gemaakt.

Reportages archief

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren