Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Trébol Producties

Trébol producties is een non-profit organisatie, die reportages en filmimpressies maakt over voor het publiek relevante onderwerpen. Daarnaast filmen wij ook in opdracht.

TV opnames en reportages

Trébol producties maakt een grote verscheidenheid aan opnames en reportages , die worden uitgezonden op diverse lokale en regionale tv stations en via internet TV op onze website.

Wij zien het als een vorm van maatschappelijke dienstverlening om het nieuws en interessante onderwerpen uit de omgeving bij de mensen thuis te brengen.

Wij werken onder meer samen met TV West, Unity tv Leiden, Den Haag FM, omroep Bollenstreek, Wassenaarders.nl en Voorschoten online.

Filmen in opdracht

Trébol producties maakt ook films en reportages in opdracht.

Zo kan gedacht worden aan:

  • een reportage ten behoeve van de eigen website van de cliënt
  • een reclamefilm
  • een instructiefilm
  • een filmverslag van een gala of feest
  • enz. enz.

Wilt u een impressie krijgen van onze films en reportages, kijk klik dan op Interviews, Reportages en/of Evenmenten in de balk bovenaan deze pagina.

Via onze contact pagina of het emailadres kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren