Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Unbreakable Spirit Gala

Trébol producties in gesprek met de organisator van het Unbreakable Spirit Gala.

Op zaterdag 4 november organiseerde de stichting Care4BrittleBones een charity gala ten behoeve van de ziekte Osteogenesis Imperfecta, ook wel brittlebonesdisease genoemd. Mensen worden met deze ziekte geboren. Hun botten zijn extreem breekbaar en sommige mensen breken wel 200 keer in hun leven een bot. Er is nog weinig concreets bekend over de oorzaak van de ziekte noch zijn er geschikte medicijnen om de ziekte te bestrijden.

Daarom is wetenschappelijk onderzoek nodig. En wetenschappelijk onderzoek is duur.

Om het onderzoek te kunnen realiseren organiseert de stichting dit prachtige unbreakable spirit gala in kasteel oud Wassenaar om geld bijeen te brengen voor onderzoek.

Topkok Pierre Wind zal het diner verzorgen en diverse prominenten en vrijwilligers verlenen belangeloos hun medewerking.

Trébol sprak met organisator Dagmar Mekking over de ziekte en over het gala en maakte onderstaande reportage.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren