Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

50 JARIG SMALSPOORMUSEUM ONTVANGT DE SINT EN ORGANISEERT OLIEBOLLEN RITTEN

Binnenkort bestaat het smalspoormuseum bij het Valkenburgse meer 50 jaar. Ooit is men begonnen met een treinbaantje in de Katwijkse duinen en daarom heet het museum officieel "Smalspoormuseum Katwijk-Leiden". De afgelopen 20 jaar is het museum gevestigd bij het Valkenburgse meer. In de zomerperiode is het museum geopend en kunnen kinderen met hun (groot) ouders volop genieten van alles, wat met stoomtreinen te maken heeft. En natuurlijk kunnen ze een ritje maken met de stoomtrein langs het meer.


Speciaal voor een bezoek van de Sint was het museum afgelopen weekend geopend en konden de kinderen met de Sint een ritje maken in de trein. Tussen kerst en oud en nieuw zal het museum opnieuw haar deuren openen om kinderen en ouders te trakteren op een " oliebollen rit ".

Een leuk uitje voor de kerstvakantie.

Trébol maakte onderstaande reportage.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren